O nama

GoMarket je brend nastao u okviru trgovinske firme koja uspešno posluje preko 20 godina. Usled dugogodišnjeg iskustva u tradicionalnoj trgovinskoj delatnosti koja se tiče prodaje proizvoda široke potrošnje učinili smo zadovoljnim veliki broj kupaca i spoznali njihove specifične potrebe.

Brend GoMarket nastao je kako bi odgovorio potrebama savremenog života. Gužve u marketima, skraćeno slobodno vreme i umor nakon posla samo su neki od faktora koji utiču da ljudima kupovina postane deo svakodnevice koju ne vole. 

Naša ideja je da ponudimo rešenje. Rafovi su postali stranice na sajtu, više se ne mučite sa guranjem korpe, a ruke Vas ne bole od nošenja kesa - zato što Vam ih do vrata doma donosimo upravo mi!

Struktura naše firme je mešovita - imamo zaposlene različitih generacija, pa samim tim spajamo iskustvo sa energijom i inovacijama. Iskustvom garantujemo kvalitet, dobar asortiman i kvalitetne proizvode, a kada svemu tome dodamo nove ideje - verujemo da potrošača možemo učiniti zadovoljnim.

U skladu sa sloganom - #sačuvajvremezasvoje vodimo se motivom da u vremenu kada je obaveza puno, a vremena sve manje, treba ponuditi usluge koje bi omogućile uštedu vremena koje se inače troši u tradicionalnoj kupovini.